Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tuğba Özay Çiftliği, Manavgat'ta çiftliği yanan Tuğba Özay gözyaşları içinde ..., Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Tuğba Özay Çiftliği, Manavgat'ta çiftliği yanan Tuğba Özay gözyaşları içinde ..., Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum.

Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun.

Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl ...
Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl ... from i2.cnnturk.com
Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Tuğba özay, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Antalya manavgat orman yangını yerleşim yerlerine sıçrayınca eski manken tuğba özay'ın yangın yerine yakın mesafede bulunan çiftliği de zarar gördü. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Krize giren tuğba özay felç geçirdi! Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Manavgat'taki yangında çiftliği yanan Tuğba Özay ...
Manavgat'taki yangında çiftliği yanan Tuğba Özay ... from i.sozcu.com.tr
Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Çiftliğimiz yanıyor. diyen tuğba özay, ne olur sesimizi duyurun. Yangından çiftliği zarar gören eski manken ve oyuncu tuğba özay, sosyal medya hesabından yardım istedi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Peki, tuğba özay kaç yaşında, nereli? İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi.

Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Peki, tuğba özay kaç yaşında, nereli? Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi. Antalya manavagat yanıgınında çiftliği yanan tuğba özay sinir krizi geçirdiği anları paylaştı. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Paylaşımları sonrasında tuğba özay ile ilgili aramalar da arttı. Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu.

Jandarma, Tuğba Özay'a 'Komşu Kollama Projesi'ni Anlattı
Jandarma, Tuğba Özay'a 'Komşu Kollama Projesi'ni Anlattı from foto.haberler.com
Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Sosyal medya hesabından gözyaşları eşliğinde yardım isteyen eski manken tuğba özay, çiftliğinin yandığını ve sesinin duyulmasını istedi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği ve evi yandı. Tuğba özay manavgat çiftliği yandı kül oldu! Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.